Dea Consumer Alert – Dea Diversion Control Division – En översikt


Dea Consumer Alert – Dea Diversion Control Division – En översikt

Komponenter av artiklar om onlinemedicinbutiker, detaljerade i indexerade köp beroende på allra första författare; synligheten för varje artikel föreslås faktiskt när det undersöks såväl som procentandelen anges faktiskt när motsvarande; “X” visar att saken analyserades men faktiskt inte kan läggas i tabellenDe fortsätter att vara 42 artiklar [,,, -] som hanterar funktioner för läkemedelsbutiker på internet anges i, som visar den första författaren, tidningsår, liksom de viktigaste analyserade attribut; på grund av de detaljerade attributen för posterna var det verkligen inte möjligt att rapportera numeriskt alla slutresultat som erbjuds i de observerande underavsnitten.

Den typ av relevant information som står för på grund av X beskrivs faktiskt regelbundet, särskilt i meddelandet. erbjuder provstorleken och metoderna för alternativ för dessa 42 inlägg. Arbetena publicerades mellan 1999 [,,] och 2011 [], som visas i, som innehåller de inlägg som beskrivs i detta specifika segment efter publiceringsår och även många läkemedelsbutiker på internet i studien.

Exempel förvärvades med hjälp av ett urval av förfaranden, den absolut mest återkommande var att försöka hitta internetapotek med hjälp av internetintern sökmotor med flera nyckelordfraser. Vissa analytiker använde olika exempelvalstrategier: en lokaliserad webbplats som kommer från har fått spam [], medan andra sökte efter de webbplatser som visas genom olika andra källor, till exempel den första som tillhandahålls i den mest idealiska onlineapotekshandboken av epharmacyfinder.com [] , eller VIPPS-checklistan [,], Pharmacychecker.com-listan [] eller till och med den ledande 100 detaljhandelsbutiken [] Exempel på läkemedelsbutiker på nätet skilde sig extremt i dimension och kom från 4 [,,] till 5859 [].

Dessa specifika introduktionskriterier visas faktiskt i och beskrivs i underavsnittet som hanterar varje problem. Nummer 2. Artiklar om attribut för onlineapotek (presenterat i) efter tidskrift och även många onlineapotek i exemplet med forskningsstudien (information anges verkligen inte med tanke på att det är av variation: NABP-urval av 5859 onlineapotek [] .

För det allra första tillfället erbjuder onlinemedicinbutiker faktiskt enkel tillgång till typiskt hanterade (beroende på varje lands regler) element, inklusive läkemedelsprodukter, som i reglerade enheter behöver ett originalt kliniskt recept innan de kan köpas. Den speciella cirkulationsanläggningen för receptbelagda läkemedel beror på farmaceutiska produkters distinkta egenskaper; Den metod som ansvarar för föreskrivna är att konsumenter verkligen inte är tillräckligt kompetenta för att kunna göra sitt eget val utan måste behöva erbjudas ordination av en hälso- och hälsospecialist utbildad för att göra en riskbedömningsbedömning [,].

Dessutom finns det faktiskt problem med strikt premiumkommando för element som kan identifiera liv eller dödsfall. Slutligen men inte minst, det finns ekonomiska konsekvenser i kontrollerade organ där läkemedelskostnader prövas såväl som delvis finansieras genom hälso- och hälsosystemet [] På grund av de olika metoderna för exempelinsamling skiljer sig cirkulationen avsevärt i uppskrivningarna.

I de exempel som utförts inte använder recept som ett kriterium för införande eller undantag varierade det föreskrivna kravet ofta: alla webbplatser begärde ett initialt kliniskt recept i Wagner et al [] (som endast valde USA-baserade på webbapoteken) , mer än femtio viktig webbplats procent genomfördes därför i andra exempel [,,], mycket mindre än hälften [,,,,,,,,,,,,] i ännu andra, och ingen i ett par [,,].